MENY

Fotobiomodulation och X39

Forskningen sedan 65 år till forskningen har pågått sedan 1963. Redan Einstein var övertygad om att framtidens medcin skulle att vara ljus och ljudterapi. LifeWave är ljusterapi.

Dr. Loren Pickard forskade i 45 år på att få kroppen att tillverka nya stamceller.  Han lyckades isolera en specifik kopparpeptid i blodet vilken var direkt ansvarig för stamcellsregenerering.  Denna kopparpeptid ligger på topp i vårt blod ungefär runt 22-25 års ålder, vid ca 40 år är halten halverad och efter 60 år är den i princip obefintlig. Om man kunde få igång kroppens kopparpeptidtillverkning igen skulle vi hela tiden kunna bygga nya friska celler istället för att kopiera våra gamla, sjuka, trasiga celler till nya sjuka, trasiga celler. Här tog vår CEO David Schmidt över efter Loren Pickard. David gjorde 38 försök, att tillverka en stamcellspatch, och misslyckades men det 39:onde försöket lyckades, detta tog 10 år och 50 miljoner av eget kapital. Därför fick denna patchen namnet X=10 och 39 för att det var det 39:onde försöket.  X39 blev en succè när den lanserades 2018 och har hjälpt många människor i hopplösa situationer vissa till och med I livets slutskede tillbaks till hälsa. David slutade inte forska på X39 för att han hade en färdig produkt, nej han har redan vidareutvecklat den 4 gånger och det kommer en ny supersnabb variation av den redan 2024, där folk känner resultat nästan direkt de sätter på patchen.

Lifewave äger ca 135 Världspatent.

De har ca 95 kliniska studier kopplade till patcharna från världens största Universitetssjukhus.

 

De här patcharna går att kombinera med allt annat du gör för din hälsa. De kan också kombineras inbördes för att förstärka varandra, snabba på resultat och bredda effekten.

Det finns 2 saker man måste göra när man använder patcharna.

  1. Hålla tiden, max 12 timmar per dag och den ska tas av ca 3 timmar före läggdags.
  2. Dricka mycket vatten, dubbelt så mycket som du normalt gör och egentligen behöver kvinnor ca 2 liter vatten / dag och män ca 2,3 liter vatten/dag.

Stamcellsregenerering går till så här; du sätter på en patch på torr rengjord hud, på patchens mittparti ligger det aminosyror, stabilt vatten och stabit syre väl inkapslat i plast. Inget av det som ligger på patchen ska komma in i kroppen. Det är när patchen sitter på huden, som kroppens infraröda strålar studsar mot patchen och tillbaks in i kroppen igen med energier från det som ligger på patchen som processen sätts igång.

 DE FÖRSTA DAGARNA; återställs ca 4000 gener till ett friskare och yngre tillstånd. Man höjer sin nivå av antioxidanter i kroppen, minskar inflammationerna vilket bland annat kan leda till en snabb minskning av värk, energin ökar och man upplever en högre sinnesstämmning.

INOM 1-3 MÅNADER; inträffar fysiska förändringar. Aktiveringen av dina stamceller leder till en ökad collagenbildning inne i kroppens cirka 37 miljarder celler. Cellskelettet fylls på med collagen och cellen reser sig och med hjälp av de ökade antioxidanterna repareras cellmembranen så att näringen som ska vara inne i cellerna hålls kvar där och det som ska vara utanför cellerna stannar där. Syre, näring och avfallstranporterna fungerar som de ska, cellerna blir friska och när de blir det syns det på vår hud att den blir slätare och mindre rynkig och håret växer snabbare. Man kanske inte känner att det händer så mycket men stamcellerna bestämmer själva var de ska jobba och de prioriterar hjärna, hjärta och inre organ före värk i skelettben till exempel.

INOM 3-6 MÅNADER; har man en aktiv stamcellsregenerering, de pluripotenta stamcellerna kan se till att tillverkningen sker av de celler som behövs för att läka din kropp. En djup läkning startar nu i din kropp och regenererar vävnader som till exempel har skadats av olika orsaker, blivit sjuka, eller inte själv kan reparera sig på grund av ålder eller att man inte gett kroppen den näring den behöver eller av andra anledningar slitit hårt på kroppen som då saktar ned eller stoppar nytillverkning av friska celler.

INOM 6-12 MÅNADER; vänder åldrandet. “I en väl genomförd studie sönkte 14 av 15 personer sin kärlhälsa med 8 år efter enbart 6 månaders användning av X39.

Med LifeWave kan du bygga en ny och bättre kropp, vill du veta mer så hör av dig till mig 0703-143494 du kan också gå in och läsa mer på

 https://Lifewave.com/halsoverkstanab

Här kan du med hjälp av mig bli kund eller återförsäljare och köpa produkterna till ett bra pris. Du kan handla både som privatkund eller företagare. Be mig om hjälp så du får rätt produkter och rätt pris!