MENY

Kineiologi

Jag har en grundkurs i Kineiologi från GGI Surte från 1980-talet. Kinesiologi är oerhört användbart både i mina olika terpiformer.  Det fungerar utmärkt om man kan vara neutral i sin tanke, annars blir det fel.

Kinesiologi är en metod att kommunicera med en annan persons nervsystem genom att testa spänningen i musklerna. Jag använder inte testpersonens muskler för testning som många gör, utan gör som vi lärde oss på GGI, att använda våra egna fingrar, mycket snabbare och ingen ansträngning för personen som testas.

Denna metod kan användas för att testa akupunkturpunkter, obalanser och i vilket fält man bör börja sitt arbete och det är fysiskt, mentalt eller om man behöver avgifta kroppen först mm mm, det finns en mängd olika sätt att använda detta på. Jag använder det alltid för att hitta var och hur jag ska arbeta på kroppen, då vet jag att det blir rätt och jag behöver inte använda onödig energi varken från mig själv eller den som behandlas för att komma till ett bra resultat. När jag anser att jag är färdig testar jag igen för att säkerställa att jag gjort allt som behöver göras vid det tillfället.

Jag använder den också väldigt ofta till att testa vilka örter, mineraler och vitaminer som behövs eller inte behövs, om det finns flera med liknande verkan, samt dosering, samma sak med homeopatmedel eller frekvensmedel.

Många undrar vad jag gör ”när jag viftar över kroppen”, det kallas testning med Kinesiologi.