MENY

Sammanfattning av LifeWaves produkter

Sammanfattning av LifeWaves produkter. LifeWave har 135 Världspatent. 94 kliniska studier från Väldens största Universitetssjukhus, vissa på principen, andra på produkten. Företaget startades 2002.

X39
Stamcellsregenererande
Detta händer när du använder X39, efter 6 veckor är allt igång, om du använder dem enligt instruktionerna.
Regenererar alla kroppens stamceller, undan för undan. Väljer själv vilket som är första prioritet att regenerera, du känner ju inte att du håller på att bli sju lika lite som att du håller på att läka. Genom en scanning med QRMA före start av användandet av matchar kan man följa upp vad som händer i kroppen.
Minskar inflammation.
Minskar värk.
Ökar träningskapacitet.
Snabbare återhämtning efter träning.
Gynnar välmåendet.
Ökar vitaliteten.
Hjärnan känns mera skärpt.
Huden ser bättre ut.
Studie visar 8 års föryngring av kärlhälsan efter 6 månaders användning hos över 90% av användarna.


X49

Stamcellsregenererande fast i ett smalare segment.
Ökar muskelstyrkan och uthållighet, så att du kan bygga muskler även om du är över 80 år. Jobbar på; Hjärna, hjärta, nervsystemet, kärl och tarm.
Stärker Skelettet.
Tillsammans med X39 bildas dessa två en ”Faradays bur” runt din kropp så att du tål strålning bättre, du tål solen bättre och du mår inte så illa av elekticitet.
Energy enhancer, Den första patchen David Schmidt framställde.
Gjord för att ubåtspersonal skulle hålla sig vakna i flera dygn men används jättemycket inom idrotten för att maxa prestationsförmågan. Används av kända fotbollsspelare/lag David Beckham, Tennisspelare, Os simmare-som tog de flesta medaljer som gick att ta vi OS i Peking 2008, Långdistanslöpare till exempel Kung Fredrik av Danmark, Styrkelyftare mm mm
Bra även vid utbrändhet där hjärnan behöver mer energi, här vill jag dock göra en undersökning för att säkerställa att kroppen har den näring som behövs för att läka och att den kan producera kortisol.

Ice Wave

Akutsmärtpatch som minskar smärtan eller tar helt bort den på några sekunder upp till 30 minuter, VID RÄTT APPLICERING, följ schemat som medföljer patcharna.

Y age Aeon

Mot inflammationer
Kan användas tillsammans med ICE Wave i triangulering vid kronisk smärta
Mycket bra mot muskelsmärta/”muskelreumatism”-(osäker på att dessa har fått rätt diagnos eller om detta tillstånd kanske enbart beror på näringsbrist och försurning av kroppen?)
Lugnande. Bra även på ADHD hjärnor då den lugnar aktiviteterna i hjärnan.
Stämningshöjande.
Bra komplement vid allvarligare tillstånd.

Y age Glutation
Glutation är kroppens starkaste antioxidant. Kroppen använder glutation för avgiftning. Denna patch ökar glutationshalten i kroppen med 300% på 24 timmar jämfört med de flesta kosttillskott som ökar med 15-30% på en månad. Var observant och pausa om du får kraftiga avgiftningsreaktioner, det kan räcka att använda dessa max 12 timmar och 3 dagar i veckan, individuell anpassning är bra.

Y age Carnosine

Mycket viktig för hjärna, hjärta muskler och skelett.
Läker vävnader i organen och i vårt DNA,
samt skyddar vara mitokondrier så vi får en hög och fin energi.
Väldigt bra vid alla tillstånd som drabbar hjärnan och balansen.

Silent Night
Fölänger sömnlängden med 66% på grund av ökningen av melatonin som patchen ger. Vid stress kan Y age Aeon vara bättre då den lugnar ned hjärnans aktiviteter.

SP 6 Complete
Tar bort sockersuget vid diet. Mycket bra vid svettningar och vallningar i klimakteriet.

Aku Life
Djurens Ice Wave för att ta bort inflammation och smärta. Denna patch är väldigt stor i USA. De har till och med ett eget radioprogram om denna patch och vad som händer med djuren som använder dem. Djuren har inga placeboeffekter och vid rätt placering släpper smärtan oftast omedelbart. Gamla stela, smärtande leder och muskler blir mjuka och värkfria snabbt med dessa patchar rätt applicerade.

Alavida Patch
Bra för huden och även i kombination med Alavida hudprodukter, dag kräm nektar, nattkräm och ögonkräm.
Kan bidra till en bättre sömn.
Kan återfukta slemhinnorna.
Kan förlångsamma vissa celldelningsprocesser, vid allvarliga tillstånd.
Återbygger telomererna på våra Kromosomer och gör att vi lever längre och friskare.

Aromaterapi
Shine & Dream
För sömn, vakenhet, viktnedgång i samband med bra kost och motion.
Dream sprayas på ena handleden och inhaleras vis näsan vid sänggåendet och ger då en bättre sömn då den ökar melatoninproduktonen.
Shine sprayas på den andra handleden på morgonen och bryter då effekten av Dream så man blir pigg snabbt, använd inte denna på eftermiddagen för då kan du inte somna, då den ökar kortisolproduktonen.
OBS! Använd alltid samma handled för Shine och den andra för dream, så de inte mixas.
Innehåller även Tryffelolja som har en avsmalnande effekt. ( Den forskningen bygger på att det inte finns några feta tryffelsvin).
Du behöver ha hjälp att skriva in dig och beställa för att få bästa pris. Kontakta mig, så hjälper jag till;
Mary-Ann Petersson
0703-143494
Det är svårt att göra detta själv och få bästa priset.
Här är länken om du vill göra det själv, har du företag ska organisationsnumnret läggas in på ett särskilt sätt för att slippa betala moms, eftersom handeln är inom EU.